Archives

Erik de Zwijger

Blogger

Een technicus pur sang. Heeft mechatronica aan de TU Delft gestudeerd. Door zijn freelance werk voor grote namen zoals ASML en Intel heeft Erik een passie ontwikkeld voor alles op het gebied van computers en de technologie die deze apparaten draaiende houd. Deze passie deelt hij graag met ons allemaal en daarom blogt Erik hier.

Cor Verburg

Oprichter

Cor is een doorgewinterde technicus die na het afronden van zijn studie in Eindhoven heeft meegeholpen aan meerdere projecten van Apple, Google en andere reuzen uit Sillicon Valley. Daarnaast heeft Cor Hightechmechatronica.nl opgericht. Iets wat begon als een hobby, maar inmiddels is uitgelopen op een full-time job.

Adam Versteegh

Blogger

Een man met een ongekende expertise op het gebied van mechanica. Hij heeft onder andere meegebouwd aan de Large Hydron Colider in Geneve. Adam is naast Hoogleraar aan de TU Delft ook blogger voor Hightechmechatronica.nl, waar hij zijn liefde voor zijn vak graag met jullie deelt.

Sophie Vermeer

Blogger

Sophie is een sterke vrouw die haar mannetje staat binnen haar vakgebied: Robotica. Ze heeft meerdere drones gebouwd, daarnaast heeft ze ook een aantal projecten lopen bij defensie. Hier mag ze helaas niet over bloggen, maar het bewijst wel dat deze dame kennis heeft van haar vak en dit komt dan ook zeker naar voren in haar blogs.

Marco Apolistos

Blogger

Als zoon van een Griekse vader en een Nederlandse moeder groeide Marco op met een gigantische passie voor alles op het gebied van design. Dit vertaald zich tegenwoordig in handige uitvindingen voor innovatieve verpakkingen en slimme producten. Daarnaast is hij ook verantwoordelijk voor het design van de website.

Monica Swan

PR medewerker

Monica is een communicator pur sang. Ze praat niet alleen veel, maar gebruikt daarbij ook de juiste woorden. Iemand die je team vele malen sterker maakt.