Blog

30 okt

OnePlus 7 Pro: het beste waar voor je geld?

Nieuws By

In het begin van de zomer van het afgelopen jaar heeft OnePlus wederom bewezen dat het een telefoonfabrikant is waar rekening mee gehouden dient te worden. Op 14 mei bracht het bedrijf de nieuwe 7 & 7 Pro uit. De laatste telefoon is de uitgebreide versie van de 7, met bijzondere eigenschappen die toegevoegd zijn zonder de prijs van het toestel de lucht in te laten schieten.

Het nieuwste vlaggenschip van OnePlus, de 7 Pro, bevat een bijzonder mooi scherm. Het 6,67 inch AMOLED-scherm uitgerust met QHD-resolutie bied ontzettend mooie beelden bij het bekijken van films, series of korte filmpjes. De randen van de OnePlus zijn rond afgewerkt, iets wat nieuw is voor OnePlus. Het bedrijf volgt hiermee de stappen van Samsung, die al langer gebruik maakt van afgeronde randen van de telefoon.

Afbeeldingsresultaat voor oneplus 7 pro

Het bijzondere aan deze telefoon is de voorcamera. Waar de eerdere modellen van OnePlus op het voorscherm altijd een blokje hadden voor de camera, heeft de 7 Pro dit niet. De voorcamera van de telefoon is bij dit model automatisch uitschuifbaar: wanneer de camera wordt geopend in de telefoon zal de camera uitschuiven naar boven. Natuurlijk is dit een creatieve manier om er voor te zorgen dat de voorkant van de telefoon één en al scherm is, echter maakt het de voorcamera wel kwetsbaar voor vallen of stoten. Ook vragen critici zich af of er geen vuil in de camera of het bijbehorende motortje kan komen wat er voor zorgt dat deze blokkeert. De camera aan de achterkant van de telefoon beschikt over 48 Megapixels(!) en is dus in staat ontzettend scherpe foto’s te maken.

Qua prestaties is OnePlus één van de marktleiders. De 7 Pro is verkrijgbaar in verschillende versies met elk een verschil in opslag en werkgeheugen. De mogelijkheden zijn 6GB RAM en 128GB opslag, 8GB RAM en 256GB opslag of 12GB RAM met 256GB opslag. De telefoons van OnePlus bevatten dus én een ontzettend hoog werkgeheugen én een opslagcapaciteit waar je u tegen zegt.

Afbeeldingsresultaat voor oneplus 7 pro

Naast de dagelijkse werkzaamheden bied de telefoon ook game-opties. Zo heeft de telefoon een enorm hoge refreshrate(90Hz), wat herkenbaar is bij gamingtelefoons zoals de telefoons van Razor. Om het glas zo sterk mogelijk te maken heeft OnePlus bij deze telefoon gekozen voor Corning Gorrilla Glass 6. Gorilla Glass staat algemeen bekend als één van de stevigste soorten telefoonschermen, die bijna niet te breken zijn. Je hoeft je dus geen zorgen te maken wanneer je je telefoon een enkele keer laat vallen.


Cor

There is no information available yet.

Hoe kies je een zuurstofpomp vo… juni 24, 2019