Blog

13 sep

Game pc setup uitbreiden of upgraden?

Computers By

De gamewereld verandert elke seconde. Elk jaar brengen de grootste gamemerken weer nieuwe spellen uit, zoals Call of Duty, FIFA, Batllefield enzovoort. Het lijkt wel niet te stoppen, elk jaar is er wel weer een nieuwe vernieuwing van een spel. Hoe kan je al die vernieuwingen nu bijhouden? Elk jaar wordt je computer steeds minder snel ten opzichte van het spel. In dit artikel ga ik je vertellen wat de beste manier is om de grote gamebedrijven en je tegenstanders voor te blijven.

De sleutel tot succes

Hoe blijf je de grote gamebedrijven met hun nieuwe content voor? Ten eerste is het heel belangrijk om zelf bezig te zijn met de nieuwste ontwikkelingen op de gamemarkt. Maar je kan er ook voor kiezen om de nieuwste verbeteringen te kopen die er te krijgen zijn op de pc gamingmarkt. Want laten we eerlijk zijn: als je nog een oude processor hebt, hoor je er dan nog wel bij? De computers zijn nu zo gevorderd op het gebied van snelheid en kwaliteit dat je eigenlijk geen kans meer hebt om te winnen van je tegenstander als je computer niet up-to-date is. De tegenstander (die wel met een nieuwe pc speelt) is op deze manier onverslaanbaar.

De perfecte pc gaming setup

De laatste tijd zie je steeds vaker filmpjes verschijnen over de beste gaming setup: zoek maar eens op ‘gaming setup 2018’ of op ‘beste gaming setup van Nederland’. Mensen willen vaker geafficheerde tools hebben om hun game-ervaring te verbeteren. Hieronder staan noem ik een paar onderdelen die je kunnen helpen je game-ervaring te verbeteren:

  • Gaming-toetsenbord en gaming-muis

In de uitrusting van een gamer mogen een goede muis en toetsenbord natuurlijk niet ontbreken. Je reactiesnelheid en je nauwkeurigheid worden namelijk vooral bepaald door je muis en toetsenbord. Om je tegenstanders dus vaak voor te zijn, zijn een goede muis en toetsenbord cruciaal. In je nieuwe gaming setup kunnen zijn een muis en toetsenbord van goede kwaliteit daarom onmisbaar.

De beste muis en toetsenbord zijn geen draadloze toetsenborden en muizen. Bedrade toetsenborden en muizen zijn beter geschikt om mee te gamen. Dit komt doordat deze muizen en toetsenborden een directe verbinding hebben met je computer, waardoor zij sneller reageren dan een draadloze muis of draadloos toetsenbord.

  • Gaming headset

De laatste tijd wordt steeds vaker online gespeeld. Tijdens deze online spellen wordt vaak veel gecommuniceerd tussen spelers. Fortnite is bijvoorbeeld een spel waarin veel gecommuniceerd wordt via de headset. Een goede headset kan bij zo’n spel je gaming-ervaring maken of breken. Via een headset kan je je gaming-strategieën bespreken met je vrienden. Zo zorg je ervoor dat je de tegenstander altijd voor bent.

  • Gaming Monitor

Goed gamen kan niet zonder een perfect beeld. De gaming experience wordt een stuk intenser als je met een scherm van hoge kwaliteit speelt. Als gamer weet je ook dat je, als je een goed scherm hebt, in sommige situaties de vijand net voor bent. De beste gaming monitoren hebben dan ook een HDMI-aansluiting om de gaming experience nóg beter te maken.

Als je deze tools gebruikt, geeft dit je zeker meer succes bij het gamen. Een goede setup kan je helpen meer te winnen. Door vernieuwingen in de markt bij te houden en niet achter te lopen, houd je je gaming experience optimaal.

Bron: Computer-Bestel.nl


Cor

There is no information available yet.

Hoe werkt narrowcasti… september 13, 2018 Virtual tour maken vo… september 25, 2018