Blog

05 jun

SteelSeries Arctis Pro

Nieuws By

Waar zitten de tegenstanders? Waar kwam dat schot vandaan? Hoorde je nu net een voetstap van achteren komen? Wat zei je teamgenoot nou net tegen je?
Het is bij gamen niet alleen belangrijk dat je alles goed kan zien, het is ook van uitermate belang dat je alles hoort. Bij veel spellen moet je goed op je omgeving letten en kan je het niet permitteren om met wat lullige oortjes te spelen. Een goede headset, dat is wat je nodig hebt. In alle hoeken kan je de tegenstanders horen aan met de nieuwe headset vaan SteelSeries.

SteelSeries Headset

SteelSeries Headset

Het Deense bedrijf SteelSeries komt komende maand met de eerste Hi-Res Headset ter wereld. Hi-Res wil zeggen High Resolution, en als je dacht dat dat alleen op beeldschermen sloeg zit je dus helemaal fout. Ook bij geluid gaat het om resolutie en frequentiebereik. Hierdoor zullen de geluiden meer levensechter klinken en zullen er meer details in de geluiden zitten.

Hoe doet Steelseries dat?

Met behulp van de beste luidsprekerdrivers met neodymium magneten heeft deze Arctis Pro headset een frequentiebereik dat tot wel twee keer hoger ligt dan gemiddelde koptelefoons. Omdat de frequenties dus zo veel hoger liggen, klinkt het geluid veel echter en beter. Van de meest lage tot de allerhoogste frequenties zijn te horen via deze headset, en natuurlijk kan je er ook perfect muziek met een flinke bas en heldere effecten op luisteren.

Headset Razer

Natuurlijk komt met deze kwaliteit ook wel een flink prijskaartje. De headset zijn namelijk te koop vanaf 199 euro. Dat is de versie met draad, daarnaast brengt SteelSeries ook een versie uit met een DAC aansluiting waardoor je deze headset kan aansluiten op je PS4. Tot slot is er ook nog een draadloze versie van deze headset, deze kost €350. Het kost wat, maar dan kan je wel zeggen dat je ’s werelds eerste High Resolution headset hebt.


Cor

There is no information available yet.

De drie beste functies van de S… mei 23, 2018 Hoe werkt narrowcasti… september 13, 2018