Blog

23 mei

De drie beste functies van de Samsung Galaxy S9

Nieuws By

De Samsung Galaxy S9 is alweer een tijdje uit, maar nog niet iedereen lijkt zich er van bewust hoe goed deze telefoon is. Tegenwoordig zijn er veel goede telefoons, maar de Samsung Galaxy S9 biedt nóg meer. Vandaag bespreken we de drie beste functies van de Samsung Galaxy S9, die niet veel andere telefoons bieden.

Super slow-motion video

We hebben al super slow-motion video gezien in andere smartphones zoals Sony’s Xperia XZ Premium, maar de implementatie van Samsung is ongelooflijk verslavend. De S9-camera kan een videoclip vertragen tot 960 frames per seconde met een resolutie van 720p gedurende 0,2 seconden om een clip van 6 seconden te maken die je kunt delen met je favoriete sociale netwerken. Wanneer u video’s maakt in super slow-motion, detecteert de lens van de S9-camera automatisch wanneer actie in het kader verschijnt en vertraagt het voor u, geen werk vereist. In een handmatige modus kunt u de actie besturen als u dat liever doet.

slow-motion

Variabel diafragma

Foto’s maken bij weinig licht – bijvoorbeeld in een bar of een nachtelijk concert – is een probleem met de meeste cameratelefoons. De S9-camera maakt die foto’s scherper, duidelijker en de moeite waard om te delen, dankzij een nieuw dubbel diafragma. De hardware functie in de primaire 12-megapixel-lens van de S9 opent mechanisch het diafragma op f/1.5 of f/2.4 om die opnamen bij weinig licht te maken, zodat ze zo helder kunnen zijn als ze moeten zijn.

Intelligente scan

De Galaxy S8 biedt drie modi voor het verifiëren van uw identiteit, iris scannen, gezichtsherkenning en de vingerafdruksensor. De S9 voegt een vierde toe, genaamd Intelligent Scan. De nieuwe methode combineert gezichts- en iris scannen, wat betekent dat u niet hoeft te kiezen tussen de twee wanneer een methode faalt; de S9 zal eenvoudigweg de werkende optie kiezen. Samsung zei dat iris scannen de neiging heeft te falen in direct zonlicht en dat gezichtsherkenning ’s nachts vlekkerig kan zijn, dus combineert Intelligent Scan de twee voor een lager percentage mislukkingen.


Cor

There is no information available yet.

Internet of Things, w… mei 17, 2018 Game setup met headset SteelSeries Arctis Pr… juni 5, 2018