Blog

26 sep

De iPhone 8 en X zijn gepresenteerd!

Nieuws By

Een aantal dagen geleden heeft Apple de nieuwe mobiele telefoons gepresenteerd. Als je de presentatie hebt gemist kun je die terugkijken op internet. De nieuwe telefoons zien er goed uit en de specificaties zijn ook veelbelovend. In dit artikel zullen we de iPhone 8 en de iPhone X bespreken. Zijn ze het waard om te kopen of is de iPhone 6 en 7 nog prima? Om die vraag in het kort te beantwoorden: ja. De huidige toestellen van Apple horen nu nog steeds bij de snelste mobiele telefoons die je kunt aanschaffen. Voor de mensen die graag het nieuwste van het nieuwst willen hebben zijn de iPhone 8 en X wel erg interessant.

De iPhone 8 heeft een 4.7 inch scherm met een Retina HD schermtype. De chip wordt de Apple A11 genoemd. De CPU snelheid is 2,7 GHz en heeft een 2GB werkgeheugen. De camera is 12 megapixel aan de achterkant en 7 megapixel aan de voorkant. De prijs voor dit toestel begint bij 800 euro. Dit is een vrij normale prijs als je kijkt naar de voorgaande toestellen. Overigens ziet de iPhone 8 er hetzelfde uit als de iPhone 7 en iPhone 7 Plus.

De iPhone X heeft een 5.8 inch scherm met een Super Retina HD schermtype. De chip wordt ook de Apple A11 genoemd. De CPU snelheid is 2,7 GHz en heeft een werkgeheugen van 3GB. Ook dit toestel heeft een 12 megapixel camera aan de achterkant en een 7 megapixel camera aan de voorkant. Deze telefoon onderscheidt zich van de iPhone 8 vanwege het unieke design, OLED-scherm en gezichtsherkenning. Het design is totaal anders dan de iPhone 8 of oudere toestellen. Het hele scherm is namelijk touch, terwijl je bij Apple een homebutton zou verwachten. Verder wordt het een OLED-scherm genoemd. De kleuren zijn nog mooier dan de voorgaande toestellen en heeft ook meer pixels. Gezichtsherkenning is ook iets wat deze mobiele telefoon onderscheidt van de iPhone 8 en andere toestellen. De prijs begint bij 1159 euro wat deze telefoon vrij prijzig maakt. Dit is voor de versie met 64GB geheugen. De versie met 256GB geheugen heeft een beginprijs van 1329 euro. Je kunt het toestel vanaf 27 oktober pre-orderen.

Draadloos opladen

Met deze twee toestellen is het eindelijk mogelijk om draadloos op te laten. Een draadloze lader moet je wel nog aanschaffen aangezien die niet bij de mobiele telefoon zit. Let er wel op dat je bankpasjes niet te dicht bij een draadloze oplader laat liggen. Dit kan het opladen beïnvloeden en kan de pasjes ook beschadigen. Beide toestellen zijn er overigens niet in veel kleuren beschikbaar als je dat wel graag zou willen. De iPhone X kun je bestellen in de kleuren Silver en Space Grey. De iPhone 8 (Plus) is ook te bestellen in het goud. Het besturingssysteem van beide toestellen zal iOS 11 zijn. Op het gebied van software zijn er dan ook minimale verschillen. Verder zal je weer draadloos muziek kunnen luisteren vanwege de AirPods. Ben je ze kwijt? Met ‘Zoek mijn AirPods’ kun je ze gemakkelijk terugvinden. Toch is het jammer dat je geen normale oortjes kunt gebruiken. Dit zal veel consumenten tegenhouden deze toestellen aan te schaffen, naast de vrij hoge prijzen.

Tijdens de presentatie op 12 september in Silicon Valley werden naast de mobiele telefoons ook een nieuwe Apple Watch en 4K Apple TV gepresenteerd. De nieuwe Apple Watch is de derde generatie. De prijs voor dit toestel begint vanaf 369 euro. De 4K Apple TV begint vanaf 199 euro waar je 32GB aan opslagcapaciteit hebt.


Cor

There is no information available yet.

Whatsapp start met za… september 6, 2017 De basis van de block… oktober 16, 2017