Blog

09 mei

Nieuwe Nintendo Switch

Nieuws, Visueel By

De Nintendo Switch werd op 3 maart wereldwijd uitgebracht. De console kan zowel thuis als onderweg gebruikt worden en maakt gebruik van een vernieuwend kliksysteem. Wanneer je de Nintendo Switch bestelt krijg je het systeem, een linker- en rechter Joy Controller, een Joy-Con-houder, een Nintendo Switch houder, een HDMI-kabel en een voeding. Daarnaast is de console verkrijgbaar in verschillende kleuren; een grijze Joy-Con-controller of een neon rode/neon blauwe Joy-Con-controller. De Nintendo Switch biedt allerlei manieren aan om games te spelen. Je kunt de Nintendo Switch thuis aansluiten op de televisie, of je kunt de console veranderen in een handheldsysteem. Daarnaast zijn de Joy-Con-controllers los te koppelen. Dit maakt het mogelijk om in iedere hand één controller vast te houden of om ze vast te maken in de Joy-Con-houder. De Nintendo Switch is dus perfect te gebruiken op de bank, in het vliegtuig en onderweg. Daarnaast kan de batterij tot wel 6 uur meegaan.

Interactieve functies
De Nintendo Switch beschikt over een aantal functies die het systeem interactiever maken. Zo kun je tijdens het gamen screenshots maken met een opnameknop. Nadat je een screenshot hebt gemaakt kun je deze meteen delen op social media. Bovendien beschikt de Nintendo Switch over een infrarood-bewegingscamera. De camera herkent zelfs het verschil tussen de gebaren steen, papier en schaar! Ook de nieuwe HD-trilfunctie is nog nooit zo realistisch geweest. Behalve geluid en beeld, zorgt het trilsysteem voor een optimale interactieve ervaring. Daarnaast kunnen maar liefst 8 systemen met elkaar verbonden worden. Nodig al je vrienden uit en verbind met elkaar via wifi. Nintendo heeft zelfs een app uitgebracht voor smartphones en tablets. Met deze app kunnen spelers mensen uitnodigen om online te spelen. De Nintendo app is tegen betaling te gebruiken. Er zijn al verschillende games uit voor de nieuwe Nintendo Switch; ‘The Legend of Zelda: Breath of the Wild’, ‘1-2-Switch’, ‘ARMS’ en ‘Mario Kart’.


Cor

There is no information available yet.

De zorgrobot mei 9, 2017 Technologische ontwik… mei 15, 2017