Blog

28 mrt

Codeersystemen maken het werk makkelijker

Visueel By

Een codeersysteem kan elk bedrijf helpen om een grote stap te zetten. Het kan elk bedrijf helpen om hun concurrent voor te komen of te blijven. Als er binnen een bedrijf nog niet gebruik wordt gemaakt van codeersystemen is het heel verstandig om dit te gaan overwegen.

Een codeersysteem helpt een bedrijf om fouten te voorkomen. Een codeersysteem zorgt ervoor dat bepaalde informatie op het goede moment op de goede plaats terecht komen. Hierdoor is het systeem minder afhankelijk van menselijke fouten.

Hot foil

Een goed voorbeeld van codeersystemen is een hot foil printer. Een hot foil printer is een printer waar je stickers mee kunt printen. Een hot foil printer maakt het plastic warm en drukt deze met bobbeltjes op een sticker. Het is een snelle en betrouwbare manier om stickers mee te printen. Want stickers printen met een normale printer is heel erg foutgevoelig. Het is heel moeilijk om de goede instellingen van de printer te kennen en zo te zorgen dat de sticker op de goede plek wordt bedrukt. Met de codeer oplossing wordt goede software meegeleverd waardoor het heel eenvoudig wordt om stickers op de goede plek te printen en is dit issue opgelost.

Lotnummer printer

Een ander voorbeeld van een codeer oplossing is een lotnummer printer. Bij lotnummers mogen er geen fouten worden gemaakt. Het gebruik van goede hard- en software zij hier cruciaal. Verder is het belangrijk dat er in korte tijd veel lotnummers kunnen worden geprint en dat kan de lotnummer printer.

Bij codeer oplossingen gaat het om maatwerk. Alles wat bijgehouden moet worden kan ook door machines worden gedaan. Het is dan minder aan fouten onderhevig en dat is de kracht van coderen. Coderen wordt dan ook overal gebruikt in de supermarkt met barcodes en in grote fabrieken om de juiste informatie op de juiste tijd op de goede plek te hebben en dat heeft elk bedrijf nodig.


Cor

There is no information available yet.

SAM: de Amerikaanse t… maart 28, 2017 Maak je auto slimmer … maart 28, 2017